Jonas Wallén

Jag heter Jonas Wallén och bor i Biskopskulla utanför Enköping tillsammans med min fru Frida och våra två tjejer.

Mitt hundintresset väcktes under värnplikten som hundförare på F16. Sedan dess har nästan all fritid fyllts av hundträning och tävlande.

 Med min hund, Frost Van De Biezenhoeve, tävlade jag Mondioring III och IPO III. En intensiv och humoristisk hund.

  Jonas_&_Frost_1

Jonas & Frost

Tack vare hjälp med rehabilitering och förebyggande träning hos ReDog har vi kunnat presterat på världsnivå under många år. Det blev 1 SM och 6 stora mästerskap med en pallplacering i Rotterdam 2010 som bästa resultat. Att vara bland topp 10 hundar i världen kräver mycket av hundarna. Att ta hand om kroppen är del i det.

 

 

Med min nuvarande hund - Bruksviljans B-Grip, som fortfarande är ung, kommer oxå att tävlas i sporterna Mondioring och IPO

      

Vem är "Grip"? En snäll, balanserad men samtidigt allvarsam herre. Han är samarbetsvillig och samtidigt en riktig buffel vilket är en fördel i träning och på tävlingsplanen. En hund som passar mig. Med ReDogs hjälp kommer vi att nå vårt mål att bli topp 10 i världen. 

Det är viktigt att se över alla delar om man skall nå sina mål. Bra träning, bra mat, må bra och en kropp i topptrim. Tillsammans ska vi bygga en kropp som håller under många år.  

Stort tack ReDog för hjälpen!