ReDog Veterinärklinik i Västerås är Certifierade som Cat Friendly Clinic på Silver-nivå. 

Vi har fått den högsta graden av certifiering som finns för icke jouröppna kliniker dvs - SILVER!  För dig som kattägare innebär det att vi har en vårdkedja där din katt blir omhändertagen på bästa sätt med ex. eget väntrum och mottagningsrum och att vi håller hög standard på vård och omsorg av din katt. Vår klinik är anpassad för att uppfylla din katts behov samt att vår klinik har en hög nivå på kunskap och utrustning för att ta hand om din katt på bästa sätt.

Cat Friendly Clinic är en internationell kvalitetsstämpel för djursjukhus och kliniker som har anpassat sin verksamhet och utbildat sin personal för att kunna ta hand om och bemöta katter på bästa sätt.  Läs mer om vad Cat Friendly Clinic innebär på www.icatcare.org

 

Vi erbjuder våra kattägare ett eget väntrum. Där finns det tillgång till filtar att lägga över buren om det behövs samt även en ställning för buren där katten har bra utsikt! Behöver er katt laser kan vi utföra behandlingen i kattväntrummet.

Utanför väntrummet finns det veterinärfoder, kosttillskott, leksaker, godis och lite annat till er katt. 

När det är er tur på veterinäravdelningen kommer en sköterska och hämtar er så ni får komma direkt in på kattundersökningsrummet.

På undersökningsrummet tar vår kattvana personal väl hand om er katt.

I undersökningsrummen är fönstren ut mot korridoren frostade längst ned så inga andra passerande djur syns vilket gör att katterna kan koppla av ordentligt.

När besöket är klart får er katt vänta i kattväntrummet medan ni avslutar besöket i receptionen.