Kenzo

SE AgCh SE Ag(hopp)Ch Nodstagårdens Lady Gaga

Rebecka Hansson1

Mitt namn är Rebecka och jag bor strax utanför Västerås ihop med min familj och våra fem hundar. Mitt intresse för agility väcktes då jag alltid var med mamma på tävlingar och min dröm var att själv få börja tävla.

Kenzo är familjens första hund och vi har alltid haft ett speciellt förhållande till varandra och efter att vi blev agilitypartners så har det bara växt sig starkare. Jag har lärt mig så otroligt mycket av denna underbara hund och meritlistan har under åren blivit lång då vi kvalat till SM flertalet gånger och vunnit KM och DM. Men det som jag är allra stoltast över är vårat SM brons. Mitt nya stjärnskott Svea är en liten sheltie på 5 kg. Svea är en häftig hund med mycket motor och hon har både varit med på SM samt landslagsuttagningar. Jag hoppas att vi får fortsätta att utvecklas kommande år och att vi tar en landslagsplats tillsammans.

Rebecka Hansson2 Rebecka Hansson3

Jag är också med och kör i laget Redogs Fanatic Får tillsamman med Maria Alexandersson och Nadine Rinderud och hundarna Pi, Kate, Mito och Vic. Med laget har vi både tagit SM guld och blivit Årets Agilitylag. Det är något speciellt med att köra lag och eftersom jag är en lagspelare i handboll sen tidigare så passar det mig utmärkt och inget går upp mot att dela känslan över ett SM guld med sina lagkamrater!!

Tack Redog för att ni tror på oss!!