Reception/butik

Reeptionspersonalen är ansvariga för receptionen och butiken och tar emot dig och ditt djur i samband med besöket. Du anmäler ditt besök i receptionen, har du katt med dig så får din katt vänta i kattväntrummet i direkt anslutning till receptionen.

Om ditt djur har kräkningar, diarré, hosta eller klåda så lämnar du djuret i bilen när du går in till receptionen för att anmäla er. Hundar och katter med dessa symptom får vänta utanför i väntan på er tur att få komma in via en separat entré, detta för att reducera på smittorisken.

Vår butik är en av Sveriges största inom klinik/djursjukhus med ca 200kvm yta. Den innehåller allt från veterinära sjukfoder från Hills, Specific och Royal Canin, friskfoder från Halla och Four Friends, till vår egen ReDog serie av kosttillskott, ReDog of Sweden ledskydd och hundtäcken samt våra ergonomiska klövjeväskor, hundskor, sjukvårdsmaterial, medicinska produkter, specialprodukter, m.m.

För era fyrfota vänner finns även ett stort utbud av godis, tuggben, halsband och koppel, leksaker. Vi säljer även Baggen produkter som dragselar, expanderkopplel och dragbälten.

Behöver du något till dig själv så har vi de flesta Back on Track produkter för humant bruk, vi har även kosttillskott innehållande grönläppad mussla samt nyponpulver för humant bruk.

Saknar du något och är kund hos oss, säg till så försöker vi ta hem det ni behöver.