Välkommen till ReDog Veterinärmottagning, Hundrehabilitering och Friskvård i Västerås

Information Avdelningar

Vi tar emot de flesta fall och utför såväl förebyggande åtgärder, som medicinska och kirurgiska utredningar och behandlingar. Vi behandlar främst hundar och katter. Vid särskilt behov remitterar vi patienter till olika organspecialister för att främja bästa kvalitet på vården för varje enskild patient.

Våra totala lokaler uppgår till ca 1700 kvm i tre olika våningsplan.

Kliniken har 5 ljusa fina poliklinikrum, ett eget laboratorium, röntgen, ultraljud, hältgång och en stor välutrustad operationsavdelning. Vi har även en separat ingång för djur med misstänkt smittsamma sjukdomar samt ett rum med separat ingång för de som tar farväl av sina älskade djur. I bottenvåningen finns vår fina stora reception med en stor välsorterad butik med veterinär- och friskvårdsfoder från Hills, Royal Canin, Specific, Halla, Precept. Givetvis ett stort sortiment av rehabprodukter som ledskydd och täcken, vårdprodukter, kosttillskott, koppel, halsband, selar, dragutrustning, mm och givetvis godis och leksaker till ditt djur samt för matte och husse finns kosttillskott och produkter från Back on Track. I väntan på ditt besök bjuder vi på kaffe/te/choklad och dricka tillsammans med lite olika tilltugg.

Kostnadsförslag kan vi givetvis ge er för våra olika behandlingar, kostnadsförslaget gäller för bokningar gjorda inom 1 månad framåt från att ni fått kostnadsförslaget. 

Rehabavdelningen erbjuder rehabupplägg efter operationer, water treadmill-träning, laserbehandling,värmekameraundersökning, 4Leg Check® våg för belastningsmätning, friskvårdsbesiktningar, konditionsträning, friskvårdsträning, vibrationsbehandling, löpbandsträning, elektroterapi, massage, ledmobilisering m.m. Avdelningarna har separata väntrum.

Utbildningscentret erbjuder kurser till certifierad hundfysioterapeut och diplomerad hundmassör, där håller vi även intressanta djurägarföreläsningar i vår egen föreläsningssal.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Vi finns även på Facebook, gilla oss där!