FRISKVÅRD

Hos oss kan ni bygga upp hundens muskulatur och kondition med water treadmill träning. Hunden kommer att träna på ett löpband som befinner sig i vatten och vi som sköter träningen kan reglera både hastighet och belastningen som hunden utsätts för, under pågående träning. Att träna hunden på löpband i vatten ger hunden ett starkt muskelmotstånd men en begränsad belastning på ledbrosket, vilket är en skadeförebyggande åtgärd. Träningsformen passar alla hundar, raser och oavsett ålder.

Vi räknar med 30 minuter per träningstillfälle och hunden kommer att jobba efter en progression av utökad träning för att komma framåt med träningen. Vi håller med handduk och stretching efter varje träningspass (om hunden tillåter).

Vi utför även friskvårdsbesiktning, laserbehandling samt massage.


PRIS FRISKVÅRD:

Water Tread Mill/Laser - 10 ggr  3675 kr  
Water Tread Mill/Laser -  5 ggr  1900 kr
Water Tread Mill/Laser -  1 ggr   400 kr

Friskvårdbesiktningar inklusive 4leg Check  750 kr / 30 min

Massagebehandling 710 kr / 30 min

Uteblivet ej avbokat besök debiteras med ett klipp i kortet eller 300 kr om kort saknas

 

På kliniken finns även möjlighet att själv träna hunden på vanligt löpband, specialanpassat för hundar. Det finns även vibbrationsplattor för träning/avslappning av din hund – i samma rum finns även en massagefåtölj för ditt eget bruk i samband med vibbträning av hunden. Löpbandet och vibbrationsplattorna är tillgängliga under våra öppettider och tid behöver inte bokas.

PRIS :

Löpband  12 ggr               1000 kr
Vibbplatta enstaka gång      135 kr 
Vibbplatta 12 gånger         1215 kr

Boxer Qurre som tränar regelbundet inför brukssäsongen
Pulskurvan visar hur hunden anstränger sig under pågående vatten träning. Pulsen ökar med ansträngningen, vilket i sig är ett måste för att bryta ned och sedan bygga upp stark muskulatur. Kontrollen över träningen är mycket bra och under kontrollerade former bygger vi  upp hunden tillsammans med er efter hundens egna  individuella förutsättning och förmåga.
Tidsbokning vardagar ordinarie öppettider på telefon 021 - 412020 Västerås, 016-200 66 60 Eskilstuna,  0303-23 74 24 Göteborg (även lördagar)